O Nama

URBAN SCHOOL je škola za učenje stranih jezika i pružanje prevodilačkih usluga. Nalazimo se u rezidencijalnom delu Voždovca, u prostranom, prizemnom stanu sa sopstvenim dvorištem, u Bilećkoj ulici.

Nastava se izvodi u malim grupama ili individualno a sprovodi je tim profesora uz korišćenje najsvremenijih nastavnih metoda. Radimo sa decom predškolskog, školskog i srednjoškolskog uzrasta, kao i sa odraslima.

Pri formiranju grupa vodi se računa i o uzrastu i o nivou znanja polaznika, a to su ujedno i kriterijumi za odabir programa i metoda rada, što našu nastavu čini lako prihvatljivom i veoma uspešnom.

Škola ima 4 učionice i veliki dnevni boravak (50 m2) namenenjen deci predškolskog uzrasta i prateće prostorije (2 WC-a, kuhinja). Učionice su opremljene savremenim audio, video i DVD uređajima.

KVALITET

Naši profesori su pažljivo odabrani, visokostručni kadar koji se redovno usavršava i koristi najsavremenije metode učenja.

Udžbenici su prilagođeni izabranom programu i starosnom dobu polaznika. Urban school koristi zvanično usvojene Standarde kvaliteta rada obrazovno-vaspitnih ustanova Republike Srbije (2010).
Upotreba ovih standarda omogućava višestrano sagledavanje kvaliteta rada (kvalitet nastave i učenja, obrazovna dostignuća, podrška učenicima/polaznicima, organizacija rada itd.)

Kvalitetu Urban school kurseva doprinosi i činjenica da su svi naši kursevi usaglašeni sa nivoima Zajedničkog evropskog okvira za jezike (CEFR), koji omogućavaju bržu i lakšu uporedivost stečenog znanja i bolju mobilnost radne snage.

Kontaktirajte nas